FAQ

KAN IK RETOURNEREN INDIEN IK NIET TEVEREDEN BEN ?:

Alle artikelen mogen geruild of geretourneerd worden binnen 14 dagen, mits ongedragen, niet beschadigd en voorzien van origineel aangehecht prijskaartje.
Retourneren of ruilen kan gratis in onze winkel of per post, bij de laatste optie zijn de verzendkosten voor uw rekening.


Afgeprijsde artikelen kunnen niet geretourneerd worden, omruilen voor een andere maat of artikel is wel mogelijk.

Pas als u de bestelde producten heeft ontvangen, en u heeft gecontroleerd dat alles in orde is, is voor ons uw order succesvol afgesloten.
Wilt u de volledige bestelling retourneren? Reeds in ontvangst genomen artikelen dient u terug te sturen naar onderstaand retouradres middels het retourformulier.

Qidzz
Maastrichterlaan 40
6291 ES Vaals

Qidzz zal bij retournering de gehele aankoopsom, exclusief de verzendkosten terugstorten op uw betaalrekening. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening.
Ook indien u een deel van uw bestelling retourneert zijn de verzendkosten voor uw rekening. Het aankoopbedrag van de geretourneerde producten wordt op het door u gewenste rekeningnummer terug gestort. De verzendkosten van uw bestelling worden dan niet gerestitueerd.

Om het retourneren te vergemakkelijken ontvangt u bij uw bestelling een retourbon. Vult u aub ook het rekeningnummer in waarop u uw aankoopbedrag wenst te ontvangen.

OP WELKE MANIER KAN IK BETALEN ?:
U kunt betalen via iDEAL, MisterCash, Sofort überweisung of per overboeking. Wij berekenen geen extra kosten voor de wijze van betalen. Bij betaling via iDEAL wordt het aankoopbedrag bij het bestellen afgeschreven en gaat Qidzz direct over tot verzending van de door u bestelde artikelen.
Betaalt u via een bankoverschrijving dan heeft u de volgende bankgegevens nodig:
IBAN nummer: NL36RABO0320559866 ten name van Qidzz
BIC code: RABONL2U

IK KOM UIT BELGIE, KAN IK BETALEN MET MISTERCASH?:
U kunt betalen met MisterCash. Wij berekenen geen extra kosten voor deze wijze van betalen.

WIE BEZORGT MIJN BESTELLING?:
Binnen Nederland wordt uw bestelling bezorgd door PostNL. In Belgie worden onze producten bezorgd door BPost.

HOE KAN IK CONTACT OPNEMEN MET QIDZZ ?:
Op de contactpagina vindt u een formulier waarmee u contact kunt opnemen met Qidzz. U kunt ons op werkdagen ook telefonisch bereiken tot 17.00 uur. Ons telefoonnummer is 043-8502341